SEGRE
Manel Fuentes i els tres assessors.

Manel Fuentes i els tres assessors.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

No li va anar bé a Antena 3 l’estrena en el prime time de Veo cómo cantas, el concurs xou familiar dels divendres. Es va quedar amb un 11,2 pel 17,8 del Deluxe de Telecinco, que, amb Jorge Javier una altra vegada al comandament, es va emportar la filla d’Ana María Aldón i el pare de Yulen, que passava per allà, per fer caixa i audiència. Deixin-me obrir un parèntesi.

Divendres al Sandía, el més fluix amb diferència de tots els Sálvames, venien com a exclusiva unes declaracions d’Anabel Pantoja i Yulen (que venien de gravar l’últim especial de Supervivientes que s’emet avui) en què asseguraven que estan d’allò més enamorats quan als talls publicitaris s’especulava amb una reconciliació d’Anabel i el seu marit, Omar, al Déjate querer de Toñi Moreno. Tanquem parèntesi. El cas és que el programa d’Atresmedia es va quedar a nou punts de l’adeu de La Voz Kids, espai que substitueix.

L’únic que té de bo és la durada: només noranta minuts. La resta de coses són molt fluixes. La mecànica d’endevinar qui canta de veritat i qui no és confusa i els assessors, totalment prescindibles.

tracking