SEGRE
‘Mapi’, al programa inaugural.

‘Mapi’, al programa inaugural.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Si acceptem Mapi (La 1) com a animal de companyia, com deia aquell, podem acceptar també que per a la temporada televisiva d’estiu encara cola. No és un gran programa, en absolut, però no molesta gaire perquè simplement ocupa trenta minuts de programació en l’arrencada del prime time. O sigui res, una fotesa.

I encara diria més, tampoc és original col·locar una nina, del darrer crit en tecnologia digital, per fer preguntes (la majoria de cultura general) a tres esforçats famosets que acudeixen a donar els seus beneficis en euros a una ONG. Diem original perquè a la TVE dels vuitanta, amb més coses bones de les que se li van reconèixer, hi havia un programa en què una entrevistadora virtual posava en un compromís, dins d’uns límits, els convidats. L’audiència de Mapi, en el seu primer programa, no va ser bona.

Jandro, aquell mag que va despuntar a El Hormiguero, va fer el que va poder, el mateix que l’actriu Carla Pulpón, que posa la veu de Mapi, però és que la cosa no dona per a gaire més. Potser a la franja de sobretaula?

tracking