SEGRE
Això no es va poder veure a La 1 de TVE.

Això no es va poder veure a La 1 de TVE.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja ho diu la saviesa popular. Quan una cosa va malament és més que probable que encara pugui anar pitjor. I això ho ha demostrat aquest dijous La 1 de TVE amb la retransmissió del Trofeu Ramón de Carranza.

No és l’única que ho fa però si ho has de fer malament, per a què et quedes amb els drets d’emissió? Quan van acomiadar el programa anterior i van connectar amb Cadis els equips ja estaven entrant al Nuevo Mirandilla.. Malament. Però és que el final ja va ser de traca.

Acaba el partit i els comentaristes, des de l’estudi central, s’acomiaden.. i deixen penjats els espectadors en general i l’afició blanc-i-vermella en particular, no oferint ja el postpartit, que podria estar justificat, sinó l’entrega de l’històric trofeu, un dels més prestigiosos dels tornejos estiuencs, és veritat que ara en clara decadència (Gamper inclòs malgrat que TV3 sí que oferirà, segur, el protocol final). Però és que aquí plou sobre mullat.

TVE tenia els drets d’emissió de l’Eurocopa. La final, polvoritzant rècords d’audiència i assistència, la van passar a Teledeporte. Va ser una bona idea?

tracking