SEGRE
Iñaki i Ainhoa ‘caçats’.

Iñaki i Ainhoa ‘caçats’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Maridar Sálvame amb rigor és impossible. És un oxímoron de manual. El mateix passa si intentem combinar el programa de Tele 5 amb informació contrastada.

Una altra cosa seria si estudiem conceptes com rumors sense confirmar o simplement maledicències. Aquest divendres van tornar a fer-nos enrojolar fins i tot més que dimarts passat quan en el fiasco Sandía (de la ruta amb caravana ja mai s’ha sabut res més) van col·locar un especial sobre l’assassinat dels marquesos d’Urquijo, fa 22 anys, i en el qual, com era d’esperar, no van aportar res nou tret de molt de soroll. Al que anem, aquest divendres van tornar a presumir del seu equip d’investigació que suposadament ha seguit, sense que se n’adonessin, set dies i set nits Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia per oferir l’exclusiva, que sens dubte aspirarà al Pulitzer d’aquest any, que continuen junts.

La reportera va aparèixer vestida de negre (esclar, anava d’incògnit) i imatges, les mínimes. Els van enxampar, segons van dir, en una platja nudista però, oh, sorpresa!, tant ells com la resta de banyistes.. de despullats res de res.

tracking