SEGRE
Christian Gálvez i Carolina Cerezuela.

Christian Gálvez i Carolina Cerezuela.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’estiu no està resultant especialment exitós per a una sèrie de professionals que, ara mateix, estan –o ho estaran ben aviat– en expectativa de destinació de cara a la temporada vinent, que arrancarà a mitjans de setembre. Entre els més damnificats hi ha bona part dels col·laboradors del ja desaparegut Viva la vida, que tenen complicat col·locar-se en altres programes de la cadena. Així, tenim Alejandra Rubio, Terelu Campos i Kiko Matamoros que perdran part dels seus ingressos extres al no poder seguir amb la seua pluriocupació televisiva.

Més curiós és el cas de José Antonio Avilés, vilipendiat per la seua tirada a inventar-se exclusives i que, ves per on, se n’anirà a Sálvame, on es trobarà, amb la seua manera de ser i treballar, com a casa. Però qui pitjor ho tindrà és Christian Gálvez. Els seus programes (i això que en té dos en antena) no funcionen.

El seu Alta tensión fa aigües per tot arreu i Esta noche gano yo, que presenta juntament amb Carolina Cerezuela (clara còpia d’El desafío d’Antena 3), és un fiasco total amb audiències paupèrrimes.

tracking