SEGRE
Una imatge de l’especial de Tele 5.

Una imatge de l’especial de Tele 5.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El 50 aniversari de Letizia Ortiz, reina d’Espanya pel seu casament amb Felip VI, ha interessat més aviat poc. És veritat que ha tingut mala sort al coincidir tan faust esdeveniment amb la mort d’Elisabet II (Hola li ha dedicat, a tall d’exemple, una revista monotemàtica) i amb l’assistència, o no, del seu sogre, l’emèrit, al funeral que ha acaparat portades i titulars. El màxim exponent de l’efemèride (la de Letícia, no la de Lilibet) va ser a Tele 5 amb un especial, dels seus, sense reparar.

Però cal mirar-ho amb lupa. Potser perquè no se’n fiaven no el van emetre en el prime time sinó al llindar de la mitjanit. I a més en lloc de les tradicionals maledicències, rumors i sobreentesos marca de la casa, van optar per mostrar un servil especial que gairebé semblava una hagiografia, que va deixar indiferent l’audiència.

Tot just un 11,4 per cent davant la imparable estrena de La Esposa a Antena 3 (17,1). Tot i que, això sí, per sobre de Pesadilla en el paraíso (10,6) i Lazos de sangre a La 1, amb un monogràfic sobre Elisabet II i amb Boris Izaguirre, va fer un 5,6.

tracking