SEGRE
Tamara Falcó a ‘El Hormiguero’.

Tamara Falcó a ‘El Hormiguero’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La realitat és que el que ara comentem ja és un mal endèmic d’El Hormiguero de Pablo Motos. Bé està que, en el prime time d’Antena 3 (o de la resta de les cadenes), primi el bon rotllo, el bon humor i el somriure per explicar les coses, però tampoc convé passar-se i que tot sigui un “ha-ha, hi-hi” que ens impedeix veure el bosc de la notícia i del convidat. Aquest problema es posa especialment de manifest en la tertúlia, que dijous va estar composta per Tamara Falcó, Juan del Val, Cristina Pardo i Núria Roca.

Amb tot el que ha passat amb els estirabots de Carles III d’Anglaterra van riure tant que amb prou feines van poder articular tres frases seguides. Penós. Per cert, com que era dijous, Motos va avançar els convidats de la setmana vinent i pel que va anticipar polvoritzarà rècords d’audiència la presència al plató de Carlos Alcaraz, el xiquet que ha revolucionat el món del tenis.

Tota una fita de producció. Ho sentim per Rocío Carrasco i Jorge Javier Vázquez, que relleva Sandra Barneda com a presentador. Bé, ho sentim més aviat poc!

tracking