SEGRE
Arús, ara també els dissabtes.

Arús, ara també els dissabtes.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Amb Alfons Arús (Barcelona, 1961) sempre hem tingut la sensació que no està prou valorat malgrat ser un dels grans innovadors de la ràdio i televisió d’aquest país (aquest i l’altre) amb projectes que han marcat època i creat escola. El cas és que com que a La Sexta el seu matinal (de dilluns a divendres) funciona molt bé fins al punt de plantar cara a les reinetes Ana Rosa Quintana (bé, el programa està en mans de les seues substitutes per motius de salut prou coneguts) i Susanna Griso, a Atresmedia han pensat a ampliar-li l’horari de treball oferint-li les tardes dels dissabtes des de les 15.30 a les 20.00 hores.

Una veritable marató que, també tot cal dir-ho, en l’estrena no va trencar motllos d’audiència malgrat que sí que va estar molt aplaudit a les xarxes socials que, ateses les coses, no se sap quina és més fiable de les dos vares de mesurar l’impacte televisiu de qualsevol programa.

En qualsevol cas, vagi bé, malament o regular (que acabarà anant bé, sens dubte) la pregunta és: i aquest home, quan descansa?.

tracking