SEGRE
Alba va deixar tothom bocabadat.

Alba va deixar tothom bocabadat.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Estava cantat, però convé recordar-ho per si de cas. L’estrena de La Voz a Antena 3 va aclaparar el ja ranc Viernes Deluxe de Telecinco. 19,3 a 11,7 van ser les audiències, amb més de dos milions d’espectadors seguint la primera de les audicions a cegues amb Luis Fonsi, Laura Pausini, Antonio Orozco i Pablo López com a coaches.

Com ja és marca de la casa en aquest xou, va ser un programa (excessiva durada al marge) blanc, familiar, farcit de bon rotllo, malgrat que amb excés d’abraçades, petons i llàgrimes, que no és la primera vegada que ho fem constar. En aquesta nova edició vam poder comprovar dos coses: que es fan massa espòilers (el programa està gravat des de fa setmanes) del que veurem a continuació i que el càsting per a aquesta temporada ha filat molt prim. El nivell és tan alt que costa poder eliminar-ne algun: Ana González, Dani Juanico, Álex Perea, Dani Sánchez, Nathalia Wojcik, La Negri.

Tots excel·lents, tot i que ens quedem amb Alba Ed-Dounia, que va fer plorar Pausini amb En cambio no, composta per la italiana.

tracking