SEGRE
La feliç parella ha trencat relacions.

La feliç parella ha trencat relacions.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ni el canvi de tron a la Gran Bretanya, ni la victòria de la ultradreta a Itàlia, ni la confirmació que Shakira va a judici acusada de frau fiscal.. Tot això queda en un segon pla. Ara mateix, el país està que no viu davant la ruptura de Tamara Falcó, marquesa de Griñón, amb el seu enèsim nòvio, que ha resultat ser un festaire dels de tota la vida, Íñigo Onieva, i quan feia només dos dies que s’havien promès (li tornarà l’anell de petició o se’l quedarà a mode de venjança compensatòria?).

A Íñigo l’han enxampat en una patinada. Això és: fent-se un petó, del pal morrejada salvatge, amb una senyoreta (ara mateix intenten esbrinar qui és) en un festival musical al desert de Nevada. Ell va al·legar que era un petó del 2019, quan encara no feia plans de casament amb la filla d’Isabel Preysler, però l’àudio l’ha delatat.

La cançó que sonava de fons era del 2022. O sigui, que plans sí que n’hi havia. La ruptura ha estat fulminant i les televisions, sobretot Tele 5, estan sucant pa perseguint l’(ex)parella des del moment en què ha saltat la notícia.

tracking