SEGRE
Masferrer amb ‘l’hospitalero’.

Masferrer amb ‘l’hospitalero’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Estàvem intentant deixar de comentar les entregues d’El foraster (TV3) però no ho hem aconseguit de moment. En el darrer capítol de dilluns Quim Masferrer se’n va anar fins al Serrallo, el barri marítim de Tarragona. Bona idea.

Quan se li acabin els pobles de menys de 1.500 habitants, que és el seu objectiu, podrà recórrer els diferents barris de les localitats catalanes. Dins del bon rotllo general, segell del programa, ens va agradar la presència de Josep, l’hospitalero. Als seus 87 anys surt diàriament a pescar, a la bocana del port, en el seu bot de rems.

És pescador des dels 8 anys i la Guàrdia Civil li busca sempre les pessigolles. Se li obre un ventall bàrbar de possibilitats. Per cert, vam trobar a faltar una picada d’ullet, un detall, un modest càiron que informés que el programa estava gravat des de feia algunes setmanes per evitar el xou de veure un Serrallo vigorós i optimista quan no feia ni 48 hores que havia quedat negat, amb pèrdues milionàries, pel temporal que va assolar, entre altres racons de Catalunya, la Costa Daurada.

tracking