SEGRE
Joaquín amb Dabiz Muñoz.

Joaquín amb Dabiz Muñoz.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sara Montiel sempre presumia que li havia fet uns ous ferrats a Gary Cooper. Dimecres vam veure un fet similar durant l’estrena a Antena 3 d’El novato, a més glòria de Joaquín, el futbolista del Betis. Va tenir un èxit bàrbar amb un estratosfèric 31 per cent d’audiència i a Catalunya un altre registre històric, un 22.

I és que, en el fons, no hi ha res com caure en gràcia, i d’això Joaquín en sap una estona llarga. Hi va haver coses que van grinyolar, però se li poden perdonar, com aquesta coincidència del fals directe (el programa es va gravar a l’hivern). Amb el Betis concentrat a Roma –ahir tenia partit d’Europa League amb els de Mourinho–, Joaquín campava al seu aire per la cuina del DiverXO, local amb tres estrelles Michelin, fent un ou ferrat i preparant unes llenties per a la seua dona i les seues filles.

El programa ve a ser com el de Bertín Osborne però amb vi blanc en lloc de vi negre. Com que s’ha de retirar un dia d’aquests, el futbolista s’ajunta amb professionals per veure què és el que pot fer lluny del futbol. Què farà sinó el propietari de l’equip verd-i-blanc?

tracking