SEGRE
‘Cheers’, ja amb Kirstie Alley.

‘Cheers’, ja amb Kirstie Alley.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El pas dels anys és el que té. Es van quedant pel camí familiars, amics, coneguts i saludats. Aquest és el cas de Kirstie Alley (1951-2022), una actriu de cine, teatre i televisió que potser a les noves generacions no els soni gaire però que, a la meua, sí.

Ella va ser Rebecca, meitat mànager, meitat cambrera, a la segona etapa de la sèrie Cheers, la mítica comèdia televisiva que La 1 va emetre entre 1982 i 1993. Ja saben, la del cèlebre bar de Boston (encara poden visitar-lo) amb les relacions entre els seus clients habituals. Ella va entrar a la sisena temporada per substituir la fundacional Shelley Long per compartir cartell amb Ted Danson, Rhea Perlman, John Ratzenberger, Woody Harrelson i, sobretot, Kelsey Grammer, l’èxit del qual el va catapultar a la fama per tenir un multipremiat spin-off titulat Frasier.

Cheers, de tan sols 25 minuts de durada per capítol –ai, si totes les sèries fossin així!–, va regnar en l’audiència (tampoc tenia tanta competència) al so de Where everbody knows your name, cantada per Gary Portnoy.

tracking