SEGRE
Manel Fuentes a ‘Atrapa un millón’.

Manel Fuentes a ‘Atrapa un millón’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Algú ho havia de dir clar i català. Pot ser que Atrapa un millón estigui en el top ten de les audiències i que resulti força entretingut per a l’espectador, que simplement es deixa endur i no s’ha de trencar la closca.. però també és un dels concursos més roïns, falsos i manipuladors de la història de la televisió perquè, simplement, està pensat i dissenyat perquè ningú, absolutament ningú, guanyi.

Ja en coneixen la mecànica, i, si no, els la recordem en un tres i no res. El joc, creat per Gestmusic, quan la productora d’entreteniment estava en mans de dos dels tres membres de La Trinca, consisteix que els concursants, sempre per parelles, arranquen amb un milió d’euros i han de provar de conservar-lo al llarg de vuit preguntes amb supòsits. Estrenat a Antena 3 el 2011 i fins al 2014 i ara recuperat per Atresmedia, el màxim entregat van ser 300.000 euros el mateix 2011.

La resta, xavalla. I és que la trampa rau en el fet que les preguntes conviden, per confuses, a dividir l’aposta i, esclar, així mai hi ha qui mantingui el total.

tracking