SEGRE
Els dos presentadors del concurs.

Els dos presentadors del concurs.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Si alguna cosa cal destacar de TVE és que s’ha posat el vestit de feina per remodelar la graella. No és que, de moment, sigui un èxit, però la seua perseverança i entusiasme són encomiables. Aquest dijous van estrenar Todos contra 1, gairebé sense publicitar –de fet havien anunciat una pel·lícula– immediatament després del Vila-real-Madrid de Copa, que va ser el més vist de la nit amb un 21,00 d’audiència i més de tres milions d’espectadors.

Sort van tenir que no hi hagués pròrroga ni penals, perquè encara hauria anat pitjor la cosa, però van caure al 9,6. A favor tenen que el programa, presentat per dos semidesconeguts com Rodrigo Vázquez (Ourense, 1987) i Raúl Gómez (Santa Coloma, 1982), s’emet en directe i, recordant aquell ¿Qué apostamos? dels 90 amb Ana Obregón i Ramón García, busca la participació de l’audiència a través d’una app i proves de ciències. El primer concursant es va endur 70.000 euros i un espectador, 21.000.

En contra, que com és habitual sobren els assessors al plató i la seua mecànica, potser per nova, resulta un pèl confusa.

tracking