SEGRE
Dani Alves al seu vídeo d’Antena 3.

Dani Alves al seu vídeo d’Antena 3.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Moltes vegades la norma, que hauria de ser d’obligat compliment, que no tot hi val per tenir més audiència, oients o lectors, és ignorada pels mitjans. Com que del que es tracta és de treure pit davant de la competència, s’accepta tot amb tal de figurar. I no és això.

En cas de dubte, que l’hi preguntin a Antena 3, i més concretament a Y ahora, Sonsoles, que va fer públic, com a exclusiva, un vídeo enviat pel mateix Dani Alves, a través de la gestió d’un col·laborador, Carlos Quiles, que va quedar completament retratat, en el qual el futbolista assegurava que era completament innocent en el cas de la presumpta violació a una jove en una coneguda discoteca barcelonina i per la qual, ara, avançat el sumari, està en presó preventiva per ordre judicial. Alves ho va negar tot. Va afirmar que no havia passat res i que no coneixia la denunciant.

Doncs es veu que no, és cert que no la coneixia, però, tret d’això, segons proves irrefutables, li va fer de tot. Al programa d’Atresmedia no han obert la boca, però és evident que és perquè els desconcerta la vergonya.

tracking