SEGRE
Emma García venent exclusiva.

Emma García venent exclusiva.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Fem una repassada a tot el que ha donat de si el cap de setmana a Mediaset, als seus programes estrella Sálvame (en doble sessió divendres) i el Fiesta (dissabte, diumenge). Èticament, són dos programes abjectes i, a nivells d’audiència, enyorant temps passats, no passen de discrets. Els dos són l’un per l’altre: donen com a bo qualsevol rumor, els col·laboradors presumeixen del que no són (estar ben informats), s’interrompen constantment i, el que és pitjor, van llançant temes sobre la taula sense acabar-ne cap.

Aquest cap de setmana s’han repetit temes. El principal, el cas Dani Alves. Emma García va vendre com a exclusiva el fet d’haver estat als lavabos VIP de Sutton.

No va quedar clar que ho fossin i menys gravats hores abans, quan tots els mitjans havien estat allà i sense presumir-ne. I per cert, les imatges que van ensenyar demostraven que o els usuaris eren uns bruts, els propietaris uns deixats o les dos coses alhora. Però hi va haver més coincidències, com el casament de Tamara (l’exclusiva en revistes), el pesat xòfer de les Campos i el triangle Piqué-Shakira-Clara Chía.

tracking