SEGRE
Ana María Aldón a ‘Fiesta’.

Ana María Aldón a ‘Fiesta’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ana María Aldón (Sanlúcar de Barrameda, 1977) era un personatge totalment desconegut fins que el 2012 es va convertir en parella sentimental del torero José Ortega Cano, aleshores viudo des del 2006 de Rocío Jurado, La Más Grande. Des d’aquell dia fins a l’actualitat no ha parat: canvi radical d’imatge (deu tenir un quiròfan per a ella sola), fill el 2013, casament el 2018 i sonat divorci el 2022. Com que de ruc no en té un pèl, ha descobert la manera de guanyar-se folgadament la vida: exclusives en revistes i en platós de televisió.

Bé, això ho fa ella, i un ingent tropell més de personatgets. Últimament és fixa a Fiesta, sobretot, i a Sálvame, una mica menys. El seu paper és el d’eternament dolguda i/o emprenyada pel que es diu d’ella, tot i que això no li va impedir marcar-se, la setmana passada, un perreo de manual davant de Kiko Matamoros, que li va deixar anar un “no m’estranya que t’hagis divorciat”.

Però aquest diumenge va tenir un brot de sinceritat arran de l’atac dels seus companys. “Jo, les exclusives, les dono a qui em paga més.” Doncs això.

tracking