SEGRE
Paz Padilla en la promo del programa.

Paz Padilla en la promo del programa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Paz Padilla (Cadis, 1969) torna a Tele 5 després d’haver abandonat la cadena de mala manera. Un acord amistós, abans d’anar a judici per acomiadament improcedent, facilita el seu retorn. Encara no hi ha data prevista per a l’estrena ni tampoc hora, malgrat que tot apunta que està pensat per al prime time.

Bé, de fet, estrena, estrena, no ho serà. És una versió actualitzada del Déjate querer, que va presentar durant dos temporades Toñi Moreno, ara a La 1, i tampoc, perquè era una altra versió del Volverte a ver que Carlos Sobera va presentar entre el 2018 i el 2021. Sigui com sigui, Mediaset ja n’emet les promos mentre s’està gestant el pilot de l’espai en el qual es busquen retrobaments i reconciliacions de tot tipus i condició.

Esperem que li vagi bé a Paz Padilla i no li passi el que a Carlota Corredera en el seu retorn. Per cert, que la gaditana també és notícia en el món del cor perquè, viuda des del 2020, se l’ha vist en actitud molt afectuosa amb Iván Espinosa de los Monteros, un dels líders de Vox.

tracking