SEGRE
Marron va fer de Boris Izaguirre.

Marron va fer de Boris Izaguirre.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El Desafío d’Antena 3 va tornar a liderar divendres a la nit malgrat que va ser amb el registre més baix de la temporada, però es va tractar sens dubte s’un Desafío molt especial. Sobretot quan després de passar la promo amb ell present, Roberto Leal va anunciar que Boris Izaguirre, un dels concursants, no estaria en el programa i que en el seu repte, imitar Raffaella Carrà i coreografies corresponents, seria substituït per Marron, un dels habituals col·laboradors d’El Hormiguero. Sorpresa que, en el fons, no ho era tant.

El programa està gravat des de fa mesos i, si fan memòria, en aquell temps va transcendir que Boris havia patit un ictus del qual s’estava recuperant. Misteri resolt, com diria el professor D’Arbó. Però aquí no va acabar la cosa.

Jorge Blanco, un altre participant, es va lesionar en els entrenaments de la seua prova i va haver de ser reemplaçat per José Yélamo, periodista de La Sexta Noche. I encara n’hi va haver més. Ana Guerra i Mariló Montero només van poder completar a mitges, cosa molt poc habitual en el concurs, els seus compromisos.

O sigui, un divendres frustrat i frustrant.

tracking