SEGRE
Nou hàbitat per a Rocío Carrasco.

Nou hàbitat per a Rocío Carrasco.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Les llistes negres són habituals a la societat, abans i ara. I ens referim a l’excel·lent pel·lícula que va tancar la saga de Harry Callahan protagonitzada per Clint Eastwood el 1988. Segons bufin els vents, un està en un costat o a l’altre de les fílies i fòbies del mandatari de torn.

Ara han transcendit les de Mediaset amb l’arribada del nou capitost, Alessandro Salem, en un intent d’oxigenar una agonitzant Telecinco. Els noms són sonats perquè d’ells n’han viscut anys i panys. Res de la família, per activa i per passiva, Jurado-Carrasco-Mohedano. Fora. També es queden fora els Flores-Carrasco i els Cano-Jurado. Fins i tot li han ensenyat la porta de sortida a Kiko Rivera.

Tranquils que en buscaran d’altres a qui esmicolar, i més ara que Isabel Preysler ha accedit, de bon grat o per força, a baixar a l’arena. I ens deixàvem Bárbara Rey. Lògic. No pot promocionar el seu espai d’Atresmedia a Mediaset. Això sí, qui millor s’ho ha muntat ha estat la filla de la más grande. Temps li ha faltat, després del seu acomiadament, de buscar-se una cadira a La 1 amb Marc Giró.

tracking