SEGRE
Revila sempre dona joc.

Revila sempre dona joc.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Amb les noves directrius que imperen ara a Mediaset (s’haurà veure com ho faran quan sorgeixi un escàndol rendible en audiències que afecti els implicats), els programes han hagut de trencar-se les banyes per buscar-se temes amb què atreure els espectadors. Aquest és el cas de Fiesta d’Emma García d’aquest diumenge. A més d’analitzar al detall la dieta que imposa la reina Letícia a la Zarzuela amb els productes, en cru, al plató, es van treure de la màniga l’enèsima compareixença de Miguel Ángel Revilla en un estudi.

El president càntabre ve a ser, en política, el que Santiago Segura en entreteniment. Sempre dona joc. El costat dolent és que Emma García ho va repartir malament.

Resulta que l’home va visitar Telecinco per parlar del seu últim llibre, Toda una vida, en què desgrana anècdotes dels seus molts anys dedicats a la cosa pública. Va parlar decebut de l’emèrit i que sempre paga ell els àpats amb Pedro Sánchez. Però la presentadora no va dir ni mu sobre l’escàndol dels trens de rodalies de Cantàbria que no passen pels túnels.

tracking