SEGRE
Belén Esteban, en plena fugida.

Belén Esteban, en plena fugida.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Encara no s’ha assecat la tinta del codi deontològic de Mediaset, de compliment immediat, a més, quan ja ha saltat pels aires. Lògic. No es pot suprimir d’avui per demà els tics de conductes d’una sèrie d’espais que en el seu dia van portar la cadena a dalt de tot.

El cas és que al Sálvame de dimecres es va infringir la norma, i a més amb un cas que es veia venir. Belén Esteban és a la corda fluixa. Porta vivint tota la vida de fer caldo el seu ex Jesulín de Ubrique.

La en altre temps “princesa del poble” va pactar amb la seua filla Andrea, quan aquesta va complir la majoria d’edat, que no tornaria a destrossar el seu progenitor. A Telecinco no va agradar la idea i Belén Esteban, de les que més cobren de la casa, es passava, quan hi anava, les tardes al plató sense obrir la boca perquè bàsicament no tenia res a dir. Ara un col·laborador, Rafa Mora, es va ficar amb ella i va revelar el que paga perquè la seua filla estudiï als Estats Units.

Ella es va enfadar i se’n va anar del directe perquè havia pactat que de la seua filla no se’n diria ni mu. Caldrà veure què diu la cadena. Doncs, res.

Tot teatret.

tracking