SEGRE
Danae Boronat, en la seua estrena.

Danae Boronat, en la seua estrena.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Danae Boronat (Tarragona, 1985) i TV3 han decidit emprendre juntes un camí de pronòstic encara per valorar. Sí, ha estat valenta –deu tenir raons econòmiques de pes per fer-ho– per posar-se al capdavant del programa, decididament maleït, Zona Franca, de dilluns a dijous, a la pública catalana. Sí, té el seu estil als antípodes dels defenestrats Joel Díaz i Manel Vidal.

Sí, el monòleg d’entrada va ser un cant a l’empoderament femení amb “fins ara el programa era un camp de naps i ara és un camp de patatones”. Acudit fàcil al ser, en aquesta nova etapa, conduït per cinc dones. Sí, també va marcar principis amb la petició que l’espai es digui a partir d’ara “Dona Franca, ja que havia instituït l’estat de dret de cony constitucional”.

Sí, va ser graciosa a l’assegurar que només havia demanat no anar després del millor de Joc de Cartes i la cinquena reposició d’El Foraster. Sí, tot perfecte, però el programa ens va semblar light i, sobretot, ens va deixar amb la sensació que, amb el canvi, hi perdia el periodisme esportiu femení.

tracking