SEGRE
Els protagonistes de ‘Cover Night’.

Els protagonistes de ‘Cover Night’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Avui pot ser un gran dia a la tele, i no ens referim a la cançó, una de tantes, que va immortalitzar Serrat. Les cadenes s’han citat al camp de batalla, que no és altre que el Santiago Bernabéu, o per parlar en propietat, quan acabi el partit de la Copa del Rei. Ja vam escriure que Tele 5 se la juga amb l’estrena de Supervivientes anunciant-ho per quan el clàssic encara no hagi acabat, però tranquils, no començarà fins al xiulet final de Munuera Montero.

Fins aleshores tot serà donar peixet a l’espectador addicte. Però és que La 1 ha recollit el desafiament, i confiant en el rebuf futboler, estrenarà, tot just finalitzar el partit, la seua aposta més arriscada per a la temporada, el Cover Night, el talent show en què buscarà el millor versionador d’aquest país. Els concursants són el de menys, però l’embolcall és de pes: Miguel Bosé, Mónica Naranjo, Chanel, Ana Guerra, Ruth Lorenzo.

I com a tercer en discòrdia, Antena 3 confiant en el ganxo de Joaquín a La penúltima y me voy.. Avui toca un duel del qual poden saltar espurnes.. i derrotats.

tracking