SEGRE
Un lapsus imperdonable a La 1.

Un lapsus imperdonable a La 1.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’arrancada de Cover Night de TVE dijous a la nit no va ser horrorosa però també hauria pogut ser pitjor. El problema és que no va arrossegar l’audiència que venia del partit de la Copa del Rei, que va ser dels més vistos dels últims anys. Aquesta recerca del/la millor cantant de versions d’aquest país va tenir coses bones, sí, com que els tres presentadors, Ruth Lorenzo, al plató, Ana Guerra i Abraham Mateo, al backstage, són cantants i que els jurats (Miguel Bosé, Chanel, Mónica Naranjo i Juan Magán), també.

Però en la part negativa és que el xou no és en directe. Està gravat des de fa diverses setmanes i perd espontaneïtat. I, a més, la morbositat de veure Miguel Bosé com a valorador de talents es dilueix.

El seu negacionisme ja no interessa a ningú. És clar que va ser pitjor la promoció que va fer La 1 del talent show a la prèvia del Madrid-Barça i a peu de gespa del Bernabéu. Entrevisten Ruth Lorenzo, la presentadora, perquè parli de les bondats del concurs, i la introdueixen com la directora de futbol del FC Barcelona.

Com??.

tracking