SEGRE
Lydia i Carmen, ben separades.

Lydia i Carmen, ben separades.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El teatret que forma part de l’essència mateixa de Sálvame no deixa mai de sorprendre’ns. L’última representació la vam veure aquest divendres passat i va provocar, almenys a casa, la hilaritat més absoluta. Si són cinèfils, deuen recordar que a Sucedió una noche (Frank Capra, 1934), Clark Gable i Claudette Colbert han de compartir llit i per evitar pensaments pecaminosos i temptacions lascives posen una corda de paret a paret per sostenir una manta, “la muralla de Jericó”, li’n diuen.

Doncs bé, a Sálvame resulta que Lydia Lozano (Madrid, 1960) i Carmen Alcayde (València, 1973) suposadament no es poden veure. La valenciana va incloure una clàusula al seu contracte per no compartir plató amb la col·laboradora que millor plora de tot l’elenc. La direcció va optar, primer, que alternessin la seua presència al programa.

Després que hi estiguessin 30 minuts cada una, així entrant i sortint, i finalment els van posar una mampara (vegeu la foto) per separar-les. Cosa ridícula perquè les dos podien contemplar-se als monitors de la sala. Vaja, que vam riure moltíssim.

tracking