SEGRE
Anabel Pantoja, en ple assetjament.

Anabel Pantoja, en ple assetjament.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Els sapadors de Telecinco es mostren abnegats i inassequibles al desànim a la feina. Cert, tenen una llista de personatges vetats en els seus programes, però furguen i furguen fins a trobar una mínima esquerda al mur i llançar-s’hi amb colèrica prestesa per aconseguir els seus objectius. Ara han trobat un (mínim) filó a Anabel Pantoja.

De la seua tia, la cançonetista, i el seu cosí, Kiko, no se’n pot dir res, però ella en va quedar fora. I ves per on que el tema –tampoc és de gaire recorregut– pot estirar-se una mica més. Resulta que la nebodíssima ha trencat amb la seua actual parella, l’esgrimidor Yulen Pereira, amb qui va protagonitzar una història d’amor a bombo i platerets, en els últims mesos, després de quedar-se descomposta, i el seu marit, tot just tres mesos després del casament ofert en directe urbi et orbi al Sálvame, amb el seu Omar, El negro.

Doncs bé, la ruptura l’ha tornat a la més rabiosa actualitat i ha donat vida a Arelys, la mare de Yulen, que, quina casualitat!, s’esllanguia com a concursant en aquesta última edició de Supervivientes.

tracking