SEGRE
Rocío, a l’últim ‘Días de tele’.

Rocío, a l’últim ‘Días de tele’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Curiosa coincidència amb conseqüències que algun dia algú hauria d’estudiar a fons i explicar. Ara es compleixen els dos anys de l’estrena de Telecinco de Rocío: contar la verdad para seguir viva. Va ser l’èxit d’audiència més gran de la casa en anys i va mobilitzar la societat i la classe política, amb les denúncies de la filla de la más grande contra el seu exmarit Antonio David Flores.

Però després de la segona i tercera entregues, la denúncia se li va girar en contra de Rocío i de la cadena, cosa que la va enfonsar en un pou del qual encara no s’ha recuperat i no sembla que ho hagi de fer a mitjà termini. Ara Rocío és una empestada i ha hagut de buscar-se nova casa a TVE, que l’ha acollit amb els braços oberts i l’ha fet habitual en els seus programes. Això sí, en una cosa de què es vanagloria la filla de la más grande estem totalment d’acord, que és quan assegura, en viu i en directe, que ella no representa cap dona ni el moviment del 8M.

Això va ser un recurs, molt rendible per cert, de Mediaset. Rocío Carrasco només es representa a ella mateixa i als seus legítims interessos.

tracking