SEGRE
Luis Zahera i Luis Tosar, en acció.

Luis Zahera i Luis Tosar, en acció.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Cervesa Damm acaba d’estrenar la quarta entrega de la promoció d’un dels seus productes estrella que va arrancar anys enrere amb el ja cèlebre Doble o nada. El nou es titula Los 5 pasos amb l’implacable Luis Tosar, ajudat per un angoixat Luis Zahera, que assisteix a l’última prova, després de 200 dies d’entrenament, per a cinc cambrers, que si fallen no tindran una segona oportunitat i hauran de demostrar si tenen assumides les cinc regles d’or per servir adequadament una canya. En un hangar del port, els supervivents, davant de cinc tiradors de cervesa, s’esforcen a demostrar a Tosar que han aprofitat tants i tants dies de treball.

No expliquem res més per no fer espòilers. L’únic de criticable en l’impecable espot és aquesta mania que han agafat els creatius publicitaris de fer un minicurt en lloc d’un model convencional. Los 5 pasos dura quatre minuts.

El poden trobar fàcilment a internet i, a més, aconsellem veure’l íntegre. Les versions reduïdes de 30 o 45 segons no mostren les excel·lències del treball.

tracking