SEGRE
Heus aquí Sonia als Oscars.

Heus aquí Sonia als Oscars.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Hom pot pensar que no pot ser que coses així siguin possibles, però passen. N’hi ha prou que alguna cadena consideri que això genera audiència i que a algun friqui no li importi gaire fer el ridícul en viu i en directe. Aquest és el cas, i reincident a més, cosa que té més delicte, de Sonia Monroy (Barcelona, 1971), suposada cantant que va saltar a la popularitat per les seues presències a Esta noche cruzamos el Mississippi amb Pepe Navarro, i a les Crónicas marcianas de Sardà.

El seu cant del cigne es va sentir a l’edició del 2011 de Supervivientes. A Sonia li ha pegat darrerament pels Oscars. En una edició anterior la van expulsar, al no estar convidada, malgrat presentar-se a la catifa roja amb un vestit creat a partir de la bandera espanyola.

Aquest diumenge, el Fiesta d’Emma García la va utilitzar com a suposada enviada especial però sense acreditació. La seguretat de l’esdeveniment la va expulsar de males maneres. El programa els va denunciar per trencar-li el vestit i perdre-li una sabata i una arracada.

Pregunta. Realment calia un espectacle tan penós?

tracking