SEGRE
Andrea Guasch, en ple ‘SloMo’.

Andrea Guasch, en ple ‘SloMo’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Era d’esperar, però no per això és menys d’aplaudir la impressionant estrena de la desena temporada de Tu cara me suena a Antena 3. Va aclaparar (22,9 a 10,3) el Deluxe de Telecinco. Un espectacle redó, amb coreografies excel·lents, presentació d’impressions i altíssim nivell en els participants.

Va guanyar la primera gala Andrea Guasch (Barcelona, 1990), de la qual no teníem gaires referències, amb una impactant imitació de l’SloMo de l’eurovisiva Chanel. Tot perfecte, sí, però hi ha elements que grinyolen, de fet es repeteixen els errors de temporades anteriors. El més greu, segons el nostre parer, és el d’amuntegar els blocs publicitaris al principi i final de la gala.

Des del final de la informació meteorològica fins a l’inici real del xou, van transcórrer vint minuts, cronometrats a casa. Des de l’última actuació fins a les votacions del jurat, 15. I encara n’hi ha més.

Sobra l’excessiu piloteig del jurat i presentador als concursants i algú hauria d’aconsellar-li a Àngel Llàcer que tanqui d’una vegada la boca davant de cada actuació. Les seues ganyotes de sorpresa resulten carregoses.

tracking