SEGRE
Ayuso, mà a mà amb Ana Rosa.

Ayuso, mà a mà amb Ana Rosa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La televisió és molt donada a proporcionar entusiastes sessions de bany i massatge relaxant als col·leguis del responsable del saló. Ha passat, passa i, sens dubte, continuarà passant. Són entrevistes amables, que busquen el lluïment del convidat i que rares vegades utilitzen la contrapregunta.

No passa res. Ja hi estem tan acostumats que fins i tot ho trobem la mar de normal. Tanmateix, el programa d’Ana Rosa Quintana de la setmana passada ens va fer pujar els colors.

Com a convidada d’honor al plató de la reina dels matins televisius va acudir Isabel Díaz Ayuso, la presidenta madrilenya, i per la qual AR sent una especial devoció. Col·leguisme amb esplendor, rialles i picades d’ullet de complicitat i la presentadora aplaudint totes les seues ocurrències. Òbviament, els dards van estar dirigits contra la persona de Pedro Sánchez.

Es va emocionar quan va dir d’ell que “viu com un ric. No sap el que és passar-ho malament ni un sol dia de la seua vida, no com jo”. Renoi! Per cert, des del 2019, que va ser la primera, Díaz Ayuso ja ha passat 15 vegades per casa d’Ana Rosa.

tracking