SEGRE
La conversa amb Nacho Cano, un fracàs.

La conversa amb Nacho Cano, un fracàs.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja va ser una relativa sorpresa que Bertín Osborne tornés a Mediaset després dels seus pèssims índexs d’audiència a la casa. Però ha tornat. I amb una més que exagerada promoció del seu Mi casa es la tuya en tots els programes de la cadena.

El cas és que el seu retorn no ha estat per tirar coets. L’estrena, amb Jesulín de Ubrique, no va passar de l’11,6 per cent, llastat per dos fets clau: l’entrevista fragmentada, que es va emetre durant tres setmanes sense marge a la sorpresa, i que per contracte no es pogués parlar de Belén Esteban (ella sí que ho va fer, i molt, sense ni tan sols haver vist el programa), cosa que va deixar en res la ja per si mateixa trivial conversa entre presentador i convidat. La segona entrega, amb Nacho Cano, el CEO de Mecano, encara va ser pitjor.

No va arribar als dos dígits, i ara, la tercera, amb la intranscendent parella de Fernando Verdasco i Ana Boyer (sense poder parlar de Tamara Falcó) va camí d’un altre fiasco. El cas és que Tele 5 ja pensa en la cancel·lació. Es diu que Ana Obregón, després de Miami, passarà pel programa, però ja ha firmat amb Pablo Motos.

tracking