SEGRE
El ‘Mediterráneamente’ d’aquest 2023.

El ‘Mediterráneamente’ d’aquest 2023.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La marca cervesera Damm va trencar motllos el 2009 amb la primera entrega de la saga Mediterráneamente. Un videoclip promocional, rodat a Formentera, al ritme del Summercat amb Billie The Wilson and The Dancers que es va convertir en la cançó de l’estiu. La ratxa va continuar fins al 2013 amb quatre videoclips més amb The Triangles, Herman Dune, Lacrosse i Love Of Lesbian.

El sostre el va marcar el 2016, ja en format curt, amb Jean Reno i Laia Costa amb el tema Those Little Things de Ramon Mirabet. I així fins ara, malgrat que amb una evident línia descendent. La d’aquest 2023, encara que manté el to de bonrotllisme i felicitat davant de l’estiu que ve, ja no és igual.

Potser és que a casa ja no connectem amb els seus protagonistes, la cantant i influencer Alba Farelo, àlies Bad Gyal i el youtuber Javier Ruiz, més conegut com X Buyer. Gastronomia, passejades en catamarà des de Barcelona per la Costa Brava i sota el lema A la teva vida manes tu entre interminables brindis de cervesa. És una opinió, sí, però no ens ha enganxat gens.

tracking