SEGRE

Pere Serret Besa

'No' al resultat final de 'Tu cara me suena'

carta

cartacarta

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Des del principi del programa he estat un gran assidu seguidor de tots els episodis d’aquesta cinquena edició de Tu cara me suena, un programa d’èxit internacional emès pel canal d’Antena 3.

Aquesta vegada, a part d’intervenir- hi diferents concursants, que ens han donat molt de joc en el temps que ha durat aquesta cinquena temporada, com a lleidatà que sóc m’he convertit en un fidel seguidor de les actuacions de Lorena Gómez com a lleidatana que també és.

És de tots ben sabut que Lorena té talent, sap cantar i en la seva actuació com a Beyoncé i d’altres va demostrar que també té taules per a la imitació. Aquests ingredients són els que tots els finalistes de Tu cara me suena han tingut en major o menor actitud per demostrar.

Després de gairebé cinc mesos d’emissió i més de 180 actuacions, la cinquena edició va arribar al seu final, en la que ha estat la millor temporada quant a dades d’audiència del format d’Antena 3, amb una mitjana de 3.241.000 espectadors i una quota de pantalla de 23,3 per cent.

Com és sabut, Blas Cantó des de l’inici del programa era el gran favorit de l’edició, com així s’ha demostrat i apuntaven tots els pronòstics. Es va convertir en el primer home guanyador de Tu cara me suena, amb més del 50 per cent dels vots dels espectadors. Sens dubte, una victòria merescudíssima del cantant murcià.

Sota el meu punt de vista personal, el segon lloc el mereixia guanyar Lorena Gómez. Jo no esperava de cap manera que Rosa López es convertís en la triomfadora del segon lloc (que considero una gran persona i una excel·lent artista).

El seu pas pel programa en les diferents imitacions que va interpretar va ser més que discret. Em determino a pensar que hi va haver algunes que la van superar en escreix en les diferents fases del programa. Però els concursos són així.

No sempre guanya el millor, de vegades ho fa el més eficient. Per aquesta raó dic no al resultat final. Per triomfar en la vida no és important arribar el primer.

Per triomfar simplement cal arribar i tu ho vas fer, Lorena. No et cansis de lluitar per allò que més desitges, i recorda que el que s’esforça al màxim, tard o d’hora, obté una gran recompensa. Si confies en tu mateixa, ni el cel serà el teu límit.

tracking