SEGRE

Directiva Club Blocs Joan Carles

La versió del Blocs Joan Carles

carta

cartacarta

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Som la directiva del club Blocs Joan Carles i ens dirigim a aquest diari per denunciar la gran humiliació i marginació que pateix aquest club des de la seva fundació, fa tres anys. Primer, volem recalcar que aquest tema de la violència que es diu que hi ha en aquest club, simplement és invenció de la federació de Lleida i alguns clubs poderosos de Tercera Catalana, en aquest cas set clubs, que van enviar firmes a la federació sostenint que si el Blocs Joan Carles pujava ells desapareixerien de Catalana.

Només volem que es valori l’esforç que fa aquest club cada any per participar en la competició. Els jugadors es paguen les seves fitxes i els àrbitres i el camp es paguen amb una guardiola. Sisplau, volem que es valori, això.

Nosaltres podem entendre que als clubs o a la federació no els interessi un club com el nostre, però som persones humanes com tothom i tenim dret a fer esport.

Respecte al partit de diumenge, va ser net fins que al minut 86 hi va haver un clamorós penal que no sabem per què no es va xiular, només va ocórrer que hi va haver una expulsió però ràpidament van entrar les forces públiques i ells mateixos els van suspendre. També cal dir que l’Artesa va enviar disculpes per l’arbitratge. I ells lleugerament van dir que no tenien res a veure amb això, que els feia vergonya pujar així a Tercera. I finalment, dir i escoltar que ens faran fora per això de la competició és vergonyós. Anirem on hàgim d’anar per defensar la nostra dignitat: associacions, plataformes, etc., fins i tot denunciarem la federació espanyola si això segueix així. Ja n’hi ha prou de marginar aquest club pel simple fet de dir-se Blocs Joan Carles.

tracking