SEGRE
carta

cartacarta

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Fa uns dies, i a col·lació dels últims vídeos que hem vist en els mitjans, amb baralles en camps de futbol i la violència que això comporta, al camp municipal de futbol de Pardinyes van passar uns fets que val la pena comentar. En el transcurs d’un partit de juvenils, l’àrbitre expulsa dos jugadors, un de cada equip, i pel que sembla, en acabar el partit, el jugador del Pardinyes va esperar al carrer l’altre jugador amb la intenció d’agredir-lo, després d’insultar i increpar.

L’actuació dels dirigents del Pardinyes va ser immediatament expulsar del club el jugador, demanar disculpes a club rival i al seu jugador i posar-se a disposició de Federació, Mossos d’Esquadra, equip rival per a tot el necessar i que el que ha passat no torni a produir-se.

Vam sortir a cada partit amb una pancarta que deia Prou violència i no podem tapar actituds similars sense tenir en compte si el jugador expulsat es un bon jugador o no. Simplement, no es poden admetre conductes violentes. Em sembla una manera exemplar de veure el futbol i sobretot la vida.

Bravo i enhorabona als dirigents del CF Pardinyes.

tracking