SEGRE

Josep Juan Farran, 'Pachorro'

Jubilació a Castelldans

carta

cartacarta

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Fa divuit anys que treballo en manteniment a l’ajuntament de Castelldans i arriba l’hora de jubilar-me als 61 anys i 5 mesos, el 20 de gener del 2017, i després d’un any que l’alcalde, Conrad Llobera, i regidors, m’han volgut “putejar”, ja que deien que em jubilaria, i fer-me anar als seus advocats a Lleida i ensenyar-me el meu expedient que estava tot a punt, però que hi havia temps per firmar-lo i arreglar-ho tot per jubilar-me el 20 de gener del 2017. El dia 12 de desembre li dic a l’alcalde, Conrad Llobera, que he de fer les vacances per ajustar-me al temps. Però el dia 13 de desembre em trobo amb l’alcalde a les 8.30 hores del matí i em diu que no poden jubilar-me perquè no és viable i que no saben quan em podran jubilar. Un se sent impotent de no poder fer res perquè no hi havia res firmat, tan sols de paraula, i per aquestes coses que passen, en aquest moment no es poden dir.

No et pots enfrontar contra un ajuntament perquè sembla que t’enfrontes a tot un poble i que no pots dir el que fan malament per por de represàlies i quedar malament de cara a les persones del poble i ara tot és un xantatge.

No diguis res. I jo he de pagar els plats trencats del que fan malament ells. Però un es cansa de callar, i darrere d’una te’n fan una altra i esperar si em jubilen o mirar com passen els mesos i jubilar-me als 63 anys. No necessito res d’ells, però se sortiran amb la seva. M’havia fet els meus plans de vida, però se n’han anat tots en orris

tracking