SEGRE

Un Mosso dEsquadra destinat al Pirineu

Els Mossos també hi eren

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El 29 d’abril passat, una patrulla dels Mossos d’Esquadra era al lloc quan un jove va patir un greu accident fent pònting a Esterri d’Àneu. L’endemà, als diaris va aparèixer la notícia que bombers i ambulàncies eren al lloc. En cap moment no es va mencionar que els Mossos també hi eren presents, ni tan sols que la Unitat de Muntanya faria un informe sobre les causes de l’accident.

No és el primer cop que passa una cosa semblant. L’any anterior, quan un nen francès va morir fent ràfting, també va succeir el mateix. Als mitjans de comunicació només va aparèixer que bombers i ambulàncies estaven al lloc. Ni una mínima menció al fet que també hi van estar, i moltes més hores, patrulles de seguretat ciutadana, de Trànsit i la Unitat de Muntanya.

Crec que algú aquí no fa bé la feina, i no parlo dels mitjans de comunicació, sinó de qui la difon. Crec que des de les unitats de premsa dels bombers i ambulàncies amaguen la presència dels Mossos d’Esquadra en multitud de fets, des d’accidents de trànsit a laborals, de lleure, etc. L’helicòpter dels Mossos ha participat en molts rescats de persones desaparegudes. En canvi, als mitjans de comunicació només surt que hi havia helicòpters dels bombers i del SEM. És per revenja, mala llet, incompetència? Crec que la unitat de premsa dels Mossos d’Esquadra no fa la seva feina correctament al permetre que passin aquestes coses i no estar a l’alçada de les circumstàncies.

tracking