SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Visc a la Bordeta i treballo a Ciutat Jardí i cada matí passo per davant de l’escola Joan Maragall i de l’escola Ciutat Jardí.

En aquest viatge, d’escola a escola, sembla que hagi canviat de país. Al país de Ciutat Jardí les nenes i els nens juguen en un espai segur, net i polit, mentre els arbres els protegeixen i les flors i les plantes els alegren la vista i el nas; en el país de la Bordeta, els nens i les nenes juguen en un espai insegur, brut i descuidat, a cel ras mentre la sorra els embruta el nas i els ulls.

M’han dit que en els dos països hi manen els mateixos, que no són altres que els de l’ajuntament. Em sap greu dir-ho, però em sembla que no s’estimen de la mateixa manera els nens i les nenes de cada país. Però jo sí, i per això escric aquesta carta, i m’agradaria que el que mana se la llegeixi, em faci cas i li vinguin ganes de cuidar-los al mateix nivell. Encara que, com és normal, està més acostumat a manar que no pas que li manin, i no vull pensar que està més acostumat a descuidar que a estimar. 

tracking