SEGRE

J. F. P.

Carta al Sr. Àngel Ros i Domingo, Alcalde de tots els lleidatans

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Fa més de dos anys que al pàrquing de la Finca núm. 10 de l’Avinguda Alcalde Areny tenim filtracions d’aigua provinents del carrer i ningú ens hi posa solució, ja que hem presentat nombrosos escrits a l’ajuntament de Lleida i sembla que no hi ha voluntat de resoldre i eradicar el problema.

El meu pensament és que a vostè no li han comunicat res d’aquest sinistre, però tingui en compte que d’aquest edifici de 25 habitatges, entresòls i places de pàrquing, en paguem l’IBI corresponent i els propietaris de places d’aparcament no hi podem aparcar els nostres vehicles per les inundacions que tenim, alhora que ens veiem obligats a llogar les places en altres llocs fora de la nostra finca, quelcom vergonyós i trist.

Des que tenim filtracions d’aigua del carrer, s’han produït danys greus que s’hauran de reparar, com paviments, sostres i parets. Aquestes filtracions han aparegut d’ençà que varen ampliar les voreres del Carrer República del Paraguay núm. 2 i hi van plantar arbres. Aquesta finca, edifici afectat, ja té 40 anys i mai abans no havia patit cap mena de filtració, ni quan les riuades, tenint en compte que la segona planta del pàrquing es troba a 5,5 metres sota nivell de carrer.

També li he dir que Aigües Lleida, al contrari d’altres departaments que sembla que se n’han burlat massa, ha obrat molt bé i que ha fet moltes proves com aplicar colorant i posar càmeres, però no n’han trobat l’origen, després d’haver revisat també un embornal que estava bé.

Resumint... Senyor Alcalde de Lleida, confio en vostè, que ordenarà les gestions oportunes als departaments pertinents perquè aquest sinistre conjuntament amb tots els danys que ha ocasionat es repari amb caràcter urgent i es posi fi al problema que patim des de fa massa temps.

Moltes gràcies.

tracking