SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

El col·lectiu d’empreses del servei de lloguer d’inflables i material de lleure a Catalunya, volem manifestar el següent:

  1. Són 20 anys els que hem dedicat al món del lleure amb un ampli ventall d’esdeveniments, actes festius, festes privades, etc., que avalen la nostra professionalitat i tasca realitzada.
  2. A causa de l’alarma social originada per un lamentable succés i atesa la falta d’informació verídica i/o contrastada originada pel desconeixement del nostre sector, volem aclarir que milers d’usuaris han gaudit i continuaran gaudint dels nostres serveis amb una total seguretat i garantia.
  3. El nostre objectiu principal d’aquest comunicat és tranquil·litzar la població, ja que som un col·lectiu avalat, tal com hem comentat anteriorment, a causa de la nostra àmplia trajectòria professional.

Per aquesta raó, volem detallar alguns punts bàsics en els protocols d’actuació davant de l’ús d’inflables:

  1. Disposem d’una normativa vigent per l’Estat que reglamenta les condicions d’ús de qualsevol tipus d’inflable de lleure, com per exemple especificar-ne molt clarament la instal·lació correcta.
  2. Una condició imprescindible i de caràcter obligatori és el fet de posar un supervisor que vigila i controla en tot moment l’ús correcte de l’inflable, garantint les mesures de seguretat.
  3. Tota activitat amb un inflable a l’exterior haurà de ser cancel·lada de manera immediata sempre que les condicions climatològiques ho requereixin, i especialment quan les ràfegues d’aire siguin iguals o superiors a 38 km/hora.
  4. Totes les atraccions del nostre col·lectiu disposen del pertinent certificat de qualitat, així com la certificació del fabricant i les inspeccions anuals en vigor.

Per tots aquests motius, preguem un respecte a la nostra professió i ens posem a lliure disposició per aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir. Som els primers interessats que els nostres clients i l’administració comprovin tota la documentació, però no a base de taxes.

I que sàpiguen diferenciar entre uns cambrers que posen un inflable i se’n van a servir àpats i uns professionals del lleure.

www.idealespectacles.com

tracking