SEGRE

José Antonio García Barranco

Quin exemple de policia!

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

El passat diumenge 14 de maig, a les 17.55 hores (segons consta en la denúncia 428.786) vaig parar el meu cotxe davant l’estació de Renfe per tal de baixar el meu fill de 4 anys i la meva dona, que anaven a agafar el tren de tornada a Barcelona.

Aquesta acció va durar 15 segons. A 15 metres, l’agent denunciant 1.670 em va indicar amb les mans que marxés, cosa que ja estava fent, i al mateix temps em va fer un senyal indicant-me que havia pres nota de la matrícula del meu cotxe.

Agent 1.670, vostè sap que, un cop vaig veure les seves indicacions, ja estava abandonant el lloc. Per això, he de dir-li que ni estic d’acord amb les seves formes ni amb aquesta sanció de 200 €, que costen molt de guanyar.

És més, la meva dona em va explicar després que es va acostar a vostè per explicar-li que havien baixat del cotxe ràpidament i li va dir que havien tardat uns segons a fer-ho.

Vostè li va respondre que ella no era ningú per dir-li què havia de fer. Quin exemple, davant un nen de 4 anys! Potser vostè es pensa que és més que ningú perquè porta una placa. La meva dona li va explicar al nostre fill que, lamentablement, no tots els policies són bons, educats i respectuosos.

Gràcies, senyor director, per atendre aquesta publicació d’una persona que, com moltes altres, estimem la ciutat de Lleida i les persones que hi viuen.

tracking