SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Amb aquest escrit al seu mitjà de comunicació, vull transmetre una pregunta al nostre alcalde, ja que per d’altres qüestions li he escrit al seu xat, i mai no he rebut cap resposta.

Ara m’agradaria preguntar-li: Senyor Ros, els dissabtes a Pardinyes, tot s’hi val? Com a ciutadana que paga els seus impostos que, per cert, barats no són (concretament, d’IBI pago gairebé 700 euros anuals), m’agradaria saber per què els dissabtes Pardinyes sembla “el món a l’inrevés”, es poden veure cotxes circulant per les voreres fent senyals als vianants que s’apartin, cotxes aparcats dins els parcs, voreres trencades, papereres arrencades i, el més sorprenent, no hi ha mai cap autoritat que reguli totes aquestes infraccions... ah, i tot pel mercat!

M’agradaria saber la seva reacció, senyor Ros, si això passés al costat de casa seva. Els diners que pago d’IBI on van, exactament? perquè el mobiliari urbà del meu barri, (visc a la zona nova), està completament destrossat. M’agradaria molt que aquest escrit donés algun fruit o, si més no, alguna resposta.

tracking