SEGRE

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Acabo de llegir a la premsa una notícia en la qual el Vaticà recorda que les hòsties sense gluten no serveixen per rebre l’eucaristia.

No m’ho puc creure! Així que si un nen té la desgràcia de ser celíac, no pot rebre l’eucaristia? Ens hem tornat bojos? Quina culpa en té una persona si pateix aquesta malaltia? L’hem a més de penalitzar? Tinc una néta que sí que és celíaca, a més és creient, catòlica i sobretot, humana.

Ella no estava batejada i no va desistir fins que va rebre el sagrament del Baptisme, per després poder rebre la Comunió, perquè ella creia i creu en Jesús. I ara em pregunto: com li explico que ella no pot combregar, a causa del seu problema de salut? Té 11 anys.

Srs. de l’Església, com és possible que malgrat la doctrina d’amor al proïsme discriminin de l’accés a l’eucaristia les persones per la intolerància al blat i els seus derivats, obligant-los a escollir entre la renúncia a l’eucaristia o la malaltia? Espero que algú em tregui de dubtes, i convido les persones celíaques que donin la seva estimada opinió.

tracking