SEGRE

COMUNITAT DE MONGES CARMELITES DE LLEIDA

Un 10 per al Sr. alcalde

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director: Quan hi ha un problema a resoldre, la tasca callada, constant i segura dels col·laboradors queda, moltes vegades, ofuscada. El trasllat dels quadres de la nostra antiga Comunitat a l’actual no ha estat cosa fàcil ni hauria estat possible sense l’ajut del Sr. Alcalde. Per això, Sr. alcalde vostè ha estat qualificat amb un 10, màxima nota en un tema tan delicat com ha estat aquesta tasca.

Delegar és un assumpte en què equivocar-se pot portar conseqüències. Som conscients que sense les seves directrius, organització i el que hagi donat instruccions clares i concretes ha estat la clau de l’èxit. Les seves instruccions s’han dut a terme tant pel personal de l’Alcaldia, el de Urbanisme i Patrimoni amb eficàcia tal que l’objectiu marcat s’ha complert. Per això la família carmelitana i la Comunitat de Carmelites de Lleida han pogut fer realitat que els quadres que van quedar a l’antic convent hagin estat recuperats. Els quadres constitueixen l’ànima de la nostra espiritualitat i han estat rebuts dins els nostres cors com a part de la nostra família. Que continuïn formant part de la nostra Comunitat ens fa dir: moltes gràcies, Sr. alcalde.

Potser ens deixarem algun nom per mencionar. Ja demanem les nostres disculpes. De l’alcaldia, tot el personal al complert –que ha sofert amb resignació carmelitana les trucades plom, repetitives i avorrides–, d’Urbanisme, Rebeca i de Patrimoni el seu regidor la Patricia i la Carme. La nota per a tots ells ja els la posarà vostè, Sr. Alcalde. La seva ja li hem posat nosaltres.

tracking