SEGRE

Marisa Xandri

El Parador de tots

Diputada al Parlament i presidenta provincial del PP

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Dijous, el President Mariano Rajoy va inaugurar el Parador del Roser. Conclouen així vuit anys d’obres que, gràcies a una inversió de més de dotze milions d’euros, permetrà dotar el nostre deteriorat Centre Històric d’un equipament que tots esperem que es converteixi en motor de la recuperació d’un barri que no pot esperar més. La presència del nostre President en l’obertura del nou Parador (en tenim quatre a les terres de Lleida) és una evidència més del compromís del Govern d’Espanya amb Lleida i la seva província.

Dilluns passat, el Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, inaugurava en un acte en què vaig tenir l’honor de participar el tram Lleida-Rosselló de l’A-14 o Autovia de la Ribagorça i reiterava amb llum i taquígrafs el que tots sabem ja fa mesos: que una altra autovia –l’A-27– es convertirà en alternativa segura a aquest punt negre que és el tram de l’N-240 que uneix Lleida i les Borges Blanques. Va ser un gran dia per a Lleida. Un gran dia que arriba després d’altres grans jornades en les quals ha quedat ben clar que Lleida és per al Govern d’Espanya una ciutat i una província clau. Els compromisos es compleixen, les inversions arriben i els projectes es converteixen en realitats que milloren la vida de tots els lleidatans independentment de la seva ideologia.

Ningú, ni tan sols els separatistes més fanàtics, no pot negar-ho i, per això, perquè es queden sense arguments, els mateixos de sempre tornen, com sempre, a fer allò de sempre: enterbolir amb declaracions inacceptables i manifestacions inoportunes el que hauria de ser motiu de celebració per a tothom. El Parador l’ha convertit en realitat un Govern del Partit Popular, però és fruit del treball conjunt de tots els que creiem que Lleida, Catalunya i Espanya són tres conceptes que no tenen sentit si no són un mateix tot. Per a mi, aquest és el camí; perquè junts som millors i més capaços.

Perquè junts, guanyem tots i, separats, només guanyen aquells que han convertit el separatisme en el seu particular i mesquí negoci particular. I d’això, de negocis particulars i de posar la política al servei dels seus propis interessos sectaris, els aguerrits maulets de la CUP en saben molt. La política és l’art d’aconseguir el bé comú i el Parador és un bé per a tothom

tracking