SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sr. Director:

Diumenge em despertava al llegir la premsa de Lleida amb la trista notícia de la mort, després d’una llarga malaltia, de l’entranyable amiga Remi Giner Belmonte.

Una gran persona i una ciutadana entregada als altres, esposa de l’estimat protètic dental Antonio Ruiz Halcón. La Remi sempre va col·laborar en temes socials, culturals i ciutadans. Va ser membre de la junta directiva de la Casa d’Aragó a Lleida, responsable de l’àrea de la Dona i de les Cambreres del Pilar d’aquesta entitat, membre de la junta directiva d’UNAE, una de les fundadores –juntament amb el senyor De Luna Meléndez– de l’Associació Veïnal de Noguerola, col·laboradora en les col·lectes del càncer i de Creu Roja i una fidel seguidora dels actes populars i tradicionals de la nostra ciutat de Lleida. Va ser una de les veus joteras de l’Agrupación Raíces de ZA-HU-Te de la Casa d’Aragó a Lleida, on va fer molts duos amb el recordat Luis Otín.

La Remi sempre es va sentir i va demostrar que era una gran aragonesa, però va tenir un afecte molt especial per aquesta ciutat, que la va acollir des de la seva arribada a Lleida procedent del seu Valdealgorfa (Terol) natal. Ens deixa una bona empremta del seu pas per la nostra societat i ara “aixeca el vol, com un colomí, cap al paradís dels justos”, a través de la seva devoció per la Mare de Déu del Pilar i la seva família. Gràcies per tot, Remi.

tracking