SEGRE
Terrasses d'estiu

Terrasses d'estiu

Creat:

Actualitzat:

SR. DIRECTOR:

Som un grup de veïns que vivim al carrer Valls d’Andorra, davant del pub Legend, que, des de fa uns anys, ha instal ·lat una terrassa a l’exterior. Per la present, manifestem la nostra opinió i el nostre estupor davant del projecte d’ampliació de l’horari a les terrasses dels bars de la ciutat que, si es porta a terme, no faria res més que ampliar la tortura diària que ja patim molts veïns. 

Aquests veïns, nit rere nit, suportem les converses en elevat to de veu, el soroll, els crits, les cançons i, en ocasions, les baralles que provoquen aquells que, lluny de recollir-se a una hora que ja actualment considerem excessiva per a la gent treballadora que matina cada dia, voldrien més i més horari per augmentar consumicions, objectiu únic dels hotelers, que, lluny de preocupar-se per les molèsties que ocasionen als veïns, veuen en aquesta ampliació únicament i exclusivament la manera d’augmentar el benefici del seu negoci, insistim, a costa de pertorbar el nostre merescut descans. 

Que no ens enganyin amb aquest fals bonisme que es preocupen de nosaltres. Que no ens enganyin. Que ningú nomeni aquesta iniciativa de cap altra forma, perquè aquesta és l’única realitat: més negoci per a aquells que no tenen en absolut en compte els torturats veïns, i això amb la connivència del nostre ajuntament, que és qui més hauria de vetllar pels soferts veïns.

Ciutats com Barcelona tenen un horari més restrictiu que el nostre actual i la seva alcaldessa, lluny d’ampliar-lo, intenta retallar-lo encara més, atenent els interessos dels veïns. No diguem Europa, que sembla que volem emular en els beneficis dels seus horaris, més racionals i més respectuosos. Doncs aquí resulta que, lluny de millorar, ens proposem empitjorar. Com també seria un empitjorament la desvaloració dels nostres habitatges, ja que qui voldrà un pis els ocupants del qual no poden aclucar els ulls fins a altes hores de la matinada? Els hotelers ens compensaran per aquestes pèrdues, per les hores en blanc, per l’insomni? O potser ho farà l’ajuntament, còmplice necessari en aquest projecte que ara mateix es discuteix? I tot plegat per augmentar la caixa dels hotelers! 

Ens doblegarem a uns interessos tan particulars en contra dels interessos de grans col·lectius de veïns? 

tracking